11 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 10:43

VIDEO. Dovada că unii șoferi încă fac ce vor pe șoselele din România

spot_img

Șoferul unui Volkswagen a fost surprins depășind pe partea dreaptă o coloană de mașini, în zona Comarnic. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui autoturism și au ajuns în posesia poliției, după ce au fost postate pe Youtube. Șoferul unui Audi, a fost pus la punct, după ce a încercat să facă același lucru, fiind obligat de conducătorul auto al unui camion să meragă cu spatele câțiva kilometri.

O înregistrare realizată pe un drum național din zona Comarnic îl arată pe un șofer cu tupeu care depășește mai multe mașini aflate în coloană, prin partea dreaptă a benzii de circulație, în timp ce roțile din dreapta ies în afara drumului.

 

Într-un alt caz, o filmare postată pe Facebook și Tik Tok arată modul în care a fost pus la punct șoferul unui Audi care a depășit o coloană de mașini.

Din imaginile suprinse de un șofer de camion se poate vedea cum zeci de mașini stau în coloană, iar un Audi a intrat în depășire. Pentru că din sens opus venea un camion, iar șoferul cu Audi nu a avut unde să se refugieze a fost nevoit să dea în spate o bună bucată de drum.

„M-a uns pe suflet filmuleţul ăsta. Data viitoare când o să vadă o coloană de maşini, poate nu o să mai creadă că este mai deştept decât toţi care aşteaptă în respectiva coloană. Felicitări celui care a filmat pentru atitudinea arătată”, a scris unul dintre comentatori.

C.D.