1.4 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 13:04
No menu items!

VIDEO Ciolacu tot nu și-a cumpărat portofel. Pentru a doua oară, banii i-au ieșit din buzunar

spot_img

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins din nou cu o sumă importantă de bani ieşiţi din buzunarul de la sacou. Imaginile au fost surprinse, joi, în Parlamentul României. După întâmplarea din martie, Ciolacu a declarat că a primit cadou mai multe portofele de la colegi. Este evident însă că nu le folosește.

Marcel Ciolacu a fost surprins în sala de plen a Camerei Deputaţilor în timp ce îşi căuta cartela de vot. A dus mâna la buzunarul din interiorul sacoului, dar când a scos cartela au ieșit la vedere și mai multe bancnote de 200 de lei.

În luna martie, preşedintelui PSD i-au ieşit mai multe bancnote din sacou, chiar în timpul unei declarații de presă din sediul PSD când anunța depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

El a declarat atunci că motivul pentru care avea bani în sacou atunci când aceştia au ieşit la vedere este că i-a retras de la bancomat pentru a-i da şefei de cabinet, care îi cumpărase online „produse pentru întreţinere stomatologică”.

Imaginile surprinse de jurnaliștii aflați la conferințe au fost distribuite masiv pe internet și au declanțat un adevărat festival de poante.

Chiar și Marcel Ciolacu s-a amuzat și a declarat ulterior că gluma preferată din online a fost „cea cu Kelemen Hunor cu Ardealul”.

Alte postări realizate de internauți după ce lui Ciolacu i-au sărit banii din buzunar.