21.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 19:01
No menu items!

VIDEO. Ce a înțeles SRI din scumpirea benzinei. Mugur Ciuvică: „Mai degrabă ticăloșie”

spot_img

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a desființat, în emisiunea „Miercurea Neagră”, de la DC News, afirmațiile generalului Adrian Rog, șeful Centrului Național Cyberint al SRI, care a susținut că „isteria” creșterii prețurilor la combustibili a fost generată de un „fake news”.

„Un singur lucru a spus (generalul Rog – n.r.) și ălă, fie o prostie, fie o ticăloșie, dar fiind de la SRI, mai degrabă ticăloșie. A zis : <<ați văzut cu isteria care s-a creat cu un fake news cu scumpirea benzinei și ce efecte a avut. (…)Aia nu a fost niciun fake news. În seara în care benzina s-a vândut cu 10 lei litrul nu a fost niciun fake news, a fost o realitate. Au fost benzinării în vestul țării care au vândut benzină cu 10 lei, cu 11 lei litrul chiar. Au fost prezentate benzinăriile acelea la televizor, cu prețurile afișate. (…) 

Ce s-a întâmplat cu benzina a fost un real news și a fost o operațiune, zic eu, care ar fi trebuit să fie prevăzută de SRI. (…)A fost o operațiune care s-a desfășurat sub ochii SRI, pe care SRI nu numai că nu a prevăzut-o, dar nici nu a contrat-o. 

Nu a fost o operațiune economică, a fost o nebunie”, a spus Mugur Ciuvică. 

Raluca Dan