11.5 C
București
luni, 20 mai 2024 - 8:19
No menu items!

VIDEO Apariție ireală pe o stradă din India. Mai mulți motocicliști au încremenit la vederea siluetei

spot_img

O apariție stranie pe o stradă din India a declanșat o adevărată explozie de comentarii pe internet, iar imaginile au fost repostate de zeci de mii de ori de utilizatorii Twitter din întrega lume. Mai mulți motocicliști au încremenit când în bătaia farurilor le-a apărut o siluetă despre care nici în ziua de azi nu pot să spună ce era.

Grupul de motociclişti a filmat silueta misterioasă pe un drum prost luminat din Jharkhand. Pare să fie silueta unei femei, goală, extrem de slabă și cu o piele albicioasă.

Silueta se deplasa pe marginea drumului și nu a avut aproape nicio reacție la apariția motocicliștilor care par să devină cu fiecare minut mai panicați de apariția bizară.

Filmarea a împărţit internetul în două: unii oameni pretind că în imagini ar fi o fantomă, alţii spun că este un vizitator din altă lume.

Scott Waring, un popular vânător de OZN-uri şi adept al teoriei conspiraţiei, a văzut clipul şi, deloc surprinzător, l-a calificat drept extraterestru.

Pe blogul său, UFOSightingsDaily.com, acesta a scris: „O siluetă ciudată.. semănând cu o fantomă sau un extraterestru… a fost filmată pe un drum din India. Creatura pare umană, cu toate acestea, mâinile sale sunt cu 20 la sută mai lungi decât la oameni. Fiinţa albicioasă ori poartă un costum foarte strâns pe corp ori este dezbrăcată”.

Scott Waring a avut și un sfat.

Sfatul meu, când vedeţi unul, este să vă opriţi şi să vorbiţi cu el. Poate voia să dea leacul pentru Covid cuiva şi nimeni nu l-a abordat. Poate vrea să ofere secretul nemuririi şi totuşi, nimănui nu-i pasă suficient pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe extraterestru”, a mai spus Scott Waring.