0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 9:35
No menu items!

VIDEO/ Accident grav în centrul Capitalei. Un șofer băut şi drogat, urmărit de poliţişti, s-a oprit cu mașina într-un stâlp

spot_img

Un tânăr, de 27 de ani, a fost prins de poliţişti, după ce a urcat la volan băut, dar şi drogat. Agenţii au încercat să îl oprească, în zona Pieţei Victoriei, pentru un control obişnuit, însă acesta a accelerat și a ajuns cu mașina într-un stâlp.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, duminică dimineața, polițiști au făcut semnale de oprire unei mașini în intersecția Bulevardul Aviatorilor cu Piața Victoriei. Șoferul nu s-a conformat însă și și-a continuat deplasarea către Piața Romană, încercând să dispară în trafic.

Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii, iar șoferul, la intersecția Bulevardului Gheorghe Magheru cu strada George Enescu, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de mers.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Șoferul a fost dus la INML în vederea recoltării probelor biologice.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal.

                                                                                                                  Adina Silav