12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 14:19
No menu items!

Vesti bune pentru părinții tânărului drogat: Miruna Pascu a scăpat de arest, iar Mihai Pascu de controlul judiciar

spot_img

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, 7 decembrie, contestaţia procurorilor la înlocuirea arestului preventiv cu control judiciar în cazul Mirunei Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri în localitatea 2 Mai.

Și tatăl tânărului, Mihai Pascu, scapă de măsuri preventive, fiind înlăturat controlul judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”(…) respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împotriva încheierii din 29.11.2023pronunţată de judecătorul de cameră preliminară în dosarul 29573/3/2023/a1.5 al Tribunalului Bucureşti”, este decizia pronunţată, joi, de Curtea de Apel Bucureşti.

Decizia este definitivă.

Miruna Pascu este acuzată de influenţarea declaraţiilor şi ameninţare, iar Mihail Claudiu Pascu pentru că a deţinut fără drept un număr de 73 cartuşe de vânătoare, muniţie letală.

Fiul lor, Vlad Pascu, este acuzat că, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

D.Constantin