13.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021 - 23:38

Vama Giurgiu, coșmarul românilor care revin din vacanță. “Ne-am împotmolit în bucla către vama din Giurgiu. Mizerabil“

spot_img

Ore întregi de așteptare în coloane de mașini întinse pe kilometri așa și-au încheiat vacanța mii de români care s-au grăbit să revină în țară înainte de miezul nopții când Bulgaria va fi figura pe lista galbenă din cauza creșterii numărului de infectări. Șoferii s-au plâns că au așteptat și 4-5 ore în coloană.

Mulţi au urmat instrucţiunile waze sperând să scape de aglomerație. Nu a fost așa. Și-au povestit experienţele pe grupul de Facebook „Forum Grecia“, scrie Adevărul.ro

„Am luat şi noi “plasă” cu waze. Am ajuns la Ruse la ora 18 şi după ce am luat-o pe “scurtătura” indicată de waze, am fost întorşi din drum şi am luat “codiţa” la rând. Nu înţelegem altceva. Care e treaba, că nu se mişcă rândul deloc, DELOC. E dezastru. Tipic românesc. Am circulat foarte bine prin Grecia şi Bulgaria şi ne-am împotmolit în bucla către vama din Giurgiu. Mizerabil“, este unul dintre comentarii.

„Mulţi turişti români pleacă din Bulgaria pentru a scăpa de testare….de la ora 00.00 vor fi pe galben“, explică un alt turist.

Bulgaria este de duminică, pe lista țărilor galbene, cu o rată de infectare de 1,9 la mia de locuitori.

De la ora 00.00, toate persoanele care intră în România dinspre Bulgaria trebuie să prezinte la frontieră dovada vaccinării sau rezultatul testului PCR.

C.D.