16.3 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 2:43
No menu items!

Valeriu Stoica nu crede că Florin Cîțu apucă sfârșitul de mandat de președinte al PNL, în 2024

spot_img

Fostul preşedinte PNL Valeriu Stoica nu crede că Florin Cîţu va putea să reziste ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, până în 2024, și că un nou Congres extraordinar al PNKL ar putea avea loc anul viitor. Stoica a declarat, la Profit TV, că vede la conducerea liberalilor trei nume care s-ar putea impune.

Valeriu Stoica a afirmat, în emisiune, că PNL are o cotă de încredere scăzută şi aceasta scade cu trecerea timpului, „dacă nu se întâmplă vreo minune”.

Eu nu cred că Florin Cîţu va putea să reziste ca preşedinte PNL, aşa cum crede el până în 2024, pentru că nu a putut să rămâne nici premier, până în 2024. Cine l-ar mai crede astăzi? Nimeni nu îl mai ascultă pe Florin Cîţu, are 5%, niciun preşedinte PNL nu a avut 5% cotă de încredere, niciodată. Eu nu cred că va rezista până în 2024. (..) Poate să fie un congres extraordinar, eu cred că va fi la anul, unii spun că în vară, alţii că în toamnă. Cu cât mai repede, cu atât mai bine pentru PNL. Eu cred că va fi congres şi Florin Cîţu nu va mai fi preşedinte”, a spus Valeriu Stoica, potrivit news.ro.

Întrebat pe cine vede ca viitor preşedinte al PNL, Stoica a spus că ”dacă ne uităm în PNL, e greu să vezi pe cineva venind din urmă, dar sunt oameni care se pregătesc”.

”Mă gândesc în primul rând la Dan Motreanu, un om politic perceput ca liberal veritabil. Credibilitatea pe care o are în PNL este foarte mare, depinde de el dacă îşi asumă, pentru că va fi o luptă. Eu cred că are calităţile necesare pentru a candida”, a afirmat Stoica, precizând că alte nume pe care le vede sunt Ilie Bolojan sau Cătălin Predoiu.

M. Nedelcu