-0.1 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 9:58
No menu items!

Val de amenzi după protestele de la Parlament. Anunțul Jandarmeriei

spot_img

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, joi, că au mai fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 54.000 de lei, după protestul de marți, de la Palatul Parlamentului.

“În continuarea măsurilor luate în data de 21.12.2021, în contextul manifestaţiei de protest de la Palatul Parlamentului, suplimentar, au mai fost aplicate alte 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 54.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare”, au transmis, joi, reprezentanții Jandarmeriei.

Până acum s-au dat 168 de sancţiuni, în valoare totală de 252.800 lei.

“În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au comis fapte antisociale în contextul sus-menţionat”, au mai transmis oficialii Jandarmeriei.

Alte două persoane, care au fost reţinute pentru 24 de ore, sunt cercetate tulburarea ordinii şi liniştii publice, violarea sediului profesional, distrugere şi portul fără drept de obiecte periculoase. Este vorba despre cei doi bărbați care au vandalizat patru mașini, în parcarea Senatului. 

R. Dan