-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 10:08
No menu items!

CRIMĂ ÎN MEHEDINȚI. Femeie împușcată în cap de soț, pe stradă. Bărbatul și-a tras apoi trei gloanțe în piept

spot_img

Un bărbat şi-a împuşcat fost soţie, în plină stradă, în fața unui magazin din localitatea Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, după care a încercat să se sinucidă. Femeia a murit.

“La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13, prin apelul 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi a fost sesizat despre faptul că, în centrul oraşului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis, joi, reprezentan’ii IPJ Mehedinţi.  

Potrivit poliției, la faţa locului au ajuns şi un echipaj SMURD şi unul de ambulanţă.  

Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale“, au mai transmis poliţiştii.  

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. 

Conform presei locale, femeia era fosta soţie a bărbatului, dar deocamdată nu au fost stabilite condiţiile producerii incidentului.  

R. Dan