28 C
București
vineri, 24 mai 2024 - 16:04
No menu items!

Văcăroiu pe urmele lui Băsescu. L-a prezentat pe Valeriu Zgonea…Valer Dorneanu

spot_img

Preşedintele Curţii de Conturi Nicolae Văcăroiu l-a prezentat, de la tribuna Parlamentului pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea…Valer Dorneanu

vacaroiu_nicolae

După modelul lansat de Traian Băsescu, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, a gafat și el de la tribuna Parlamentului, vineri, la aniversarea a 150 de ani de la înființarea Curții. Văcăroiu l-a prezentat pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, drept Valer Dorneanu. Zgonea a replicat imediat: „Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Iliescu, atunci aveam o problemă cu toţii„.

Vă rog să permiteţi să-l invit la cuvânt pe domnul preşedinte Valer Dorneanu, domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor„, a spus Văcăroiu, invitându-l pe Valeriu Zgonea să vorbească despre rolul şi importanţa Curţii de Conturi.

Apoi, Văcăroiu a rectificat, arătând că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valer Dorneanu i-a fost colaborator o viaţă.

Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Ion Iliescu, atunci aveam o problemă cu toţii”, a replicat Zgonea.

În perioada în care Nicolae Văcăroiu a fost preşedinte al Senatului, Valer Dorneanu a ocupat funcția de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

R.D.