10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 23:03
No menu items!

Urmările incendiului din Mehedinți. 4 case, 17 anexe gospodăreşti și o maşină, mistuite de flăcări

spot_img

Pompierii din Mehedinţi au anunţat că au reuşit să stingă incendiul de vegetaţie extins la gospodării. Au fost afectate patru case, 17 anexe gospodăreşti, o maşină, cimitirul şi 2 hectare de litieră.

”Incendiul izbucnit la vegetaţie uscată şi extins la gospodării pe raza localităţii Scăpau a fost lichidat noaptea trecută de pompierii mehedinţeni în jurul orei 2.00”, a transmis, marţi dimineaţă, ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că focul a afectat 4 case de locuit, dintre care 1 total şi 3 partial, 17 anexe gospodăreşti din 15 gospodării, un autoturism, 20 de clăi de plante furajere, cimitirul şi 2 ha litieră.

”Evaluarea tuturor pagubelor şi cauza incendiului va fi finalizată în cursul zilei de astăzi de o comisie numita în acest sens”, a mai precizat ISU Mehedinţi.

Peste 45 de pompieri, inclusiv din ture libere, au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu violent de vegetaţie, în comuna Devesel, judeţul Mehedinţi. Focul s-a extins şi la mai multe gospodării.

Pompierii au cerut ajutorul colegilor din Dolj care au trimis două autospeciale.

                                                                                                                  Adina Silav

UPDATE GALERIE FOTO Alertă în Mehedinți. Aproape 50 de pompieri intervin la stingerea unui incendiu care s-a extins la locuințe