7.2 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 6:45

UPDATE GALERIE FOTO Alertă în Mehedinți. Aproape 50 de pompieri intervin la stingerea unui incendiu care s-a extins la locuințe

spot_img

UPDATE: Din primele informaţii peste 15 case au fost cuprinse de flăcări. Oamenii au evacuat locuințele şi au scos animalele din grajduri. Până în acest moment nu s-au raportat victime. Intrevenția este dramatică. Localnicii se luptă cot la cot cu pompierii pentru a stăvili flăcările.

 

Știre inițală: 

Mobilizare masivă a pompierilor din Mehedinți unde un incendiu de vegetație uscată, declanșat luni după-amiaza în comuna Devesel, s-a extins cu mare repeziciune. Zece locuințe sunt amenințate de flăcări. Aproape 50 de pompieri au fost chemați la intervenție.

 

Potrivit ISU aproape 50 de pompieri intervin cu 6 autospeciale cu apa și spuma pe raza localității Scăpau, comuna Devesel, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscata, care se manifesta violent și s-a extins la mai multe gospodării, potrivit Antena 3.

ISU Mehedinți acționează cu toate forțele avute la dispoziție, suplimentând cu pompieri din turele libere pentru a limita propagarea incendiului la gospodarii. În sprijin, au fost solicitate alte 2 autospeciale din cadrul ISU Dolj.

Zeci de localnicii au sărit cu ce au avut la îndemână și dau o mână de ajutor pentrru a împiedica focul să se extindă.

C.D