14.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 7:55
No menu items!

Urmările dosarului “Ayahuasca”. Pacienții clinicii Vanessei Youness cer ajutorul Ministerului Sănătății

spot_img

Dosarul “Ayahuasca” are urmări dramatice pentru români cu boli grave, cu diagnostice considerate ireversibile, care sustin că, după tratamentul cu cocktail-ul peruvian de plante, au avut îmbunătățiri vizibile ale stării lor de sănătate.

Oamenii cer acum ajutorul Ministerului Sănătății pentru legalizarea tratamentului care, spun ei, i-ar putea salva, ori cel puțin, le-ar putea prelungi viața. 

Mihaela Dobre a aflat că medicii nu îi mai dau nicio șansă, pentru boala sa gravă, SLA – “scleroză laterală amiotrofică”.

“Eu, Mihaela Dobre, mamă a doi copii  – unul de 3 ani și unul de 13 ani -, pacientă în cărucior cu rotile cu diagnostic de SLA, m-am aflat la clinica YOUness la un tratament gratuit, oferit de d-ra Dr.Vanessa Youness, la data desciderii DIICOT, în decembrie 2019. Sunt un pacient din acel weekend, a cărui declarație nu a fost dorită în dosar! Ori de câte ori am cerut să dau declarație DIICOT-ului, mi-au refuzat-o pe motiv că nu vor „să mă deranjeze”, deși am insistat că vreau să le dau declarații!”, își începe femeia poveste.

Medicii i-au spus că mai are de trăit doar 2 ani, pentru că la nivel nu există un tratament recunoscut pentru boala ei, așa că a început să se documenteze singură și a ajuns să experimenteze Ayahuasca.

Deși mi s-au dat 2 ani de viață, am încercat diverse terapii cu immunoglobulină, prin Ministerul Sănătății, cu celule stem etc. Nu există în lume tratament cunoscut pentru boala aceasta, motiv pentru care am ajuns să mă documentez și să citesc pe cont propriu despre  AYAHUASCA! Am găsit materiale întregi care m-au dus la convingerea că Ayahuasca m-ar putea ajuta.

Atât de repede a avansat boala, încât am mare nevoie de o intervenție rapidă cu  acest tratament pentru stoparea atrofierii musculare. În decembrie 2020 am fost până în jungla amazoniană din Peru, unde am putut face tratamentul vindecător de suflete bolnave (și cine nu e bolnav?) cu Ayahuasca! Din prea multa ignoranță și neștiință oamenii află prea târziu că cel care se îmbolnăvește primul este sufletul și apoi se reflectă în corpul fizic prin diverse boli.

Astfel, am ajuns în Peru  împreună cu mama mea de 70 de ani și am făcut terapia medicală, Ayahuasca, în inima junglei.

Vă spun că dupa tratamentul de 10 zile cu Ayahuasca din junglă, a fost prima dată în care mi-am mișcat glezna după 1 an și am făcut câțiva pași.

Acum, întoarsă acasă, sunt disperată și dispusă să continui tratamentul într-o clinică, într-un cadru medical, sub îndrumarea și supravegherea medicului expert în decalcifierea glandei pineale cu Ayahuasca, Dr. Vanessa Youness, dar nu se mai poate, pentru că așa vrea DIICOT! Este dreptul meu să încerc orice tratament pentru salvarea vieții mele!”, a explicat pe scurt povestea ei Mihaela Dobre.

În cazul ei, însă, sunt și alți români care speră într-o șansă la viață.

“DIICOT mă condamnă la moarte!” – este strigătul disperat de ajutor al Mihaelei Dobre.

 

Cora Dumitrescu