-1.4 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 22:53
No menu items!

VIDEO / FOTO. Un tânăr a plonjat cu mașina în Dâmbovița, în zona Podului Ciurel

spot_img
  • UPDATE

Bărbatul care a plonjat, duminică, cu mașina în râul Dâmbovița, în zona Podului Ciurel din Capitală a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. 

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a căzut, duminică, cu mașina în râul Dâmbovița, în zona Podului Ciurel din Capitală. Pompierii chemați să intervină au reușit să-l scoată din mașină, iar echipajul SMURD face, la ora transmiterii acestei știri, eforturi pentru a-l salva. 

Autoturismul s-a scufundat parțial în râu, apa în zona în care a căzut având aproximativ un metru adâncime. 

Bărbatul a fost scos de pompieri din autoturism în stare de inconștiență. 

Polițiștii rutieri încearcă să stabilească cum s-a produs accidentul. 

“În jurul orei 10.35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podului Ciurel. Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Şos. Virtuţii, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat cu autovehiculul în râul Damboviţa. Din autovehicul a fost extrasă o persoană în stare de inconştienţă.

A fost restricţionat traficul rutier pe Şos. Virtuţii de la Bd. Constructorilor până la intersecţia cu Splaiul Independentei pe sensul către Bd. Iuliu Maniu. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis Poliţia Rutieră.

Raluca Dan