12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 12:27

UPDATE. Descoperire macabră făcută în Olt. Anchetatorii au găsit rămășițe umane, acasă la un mecanic auto

spot_img
  • UPDATE

Percheziţiile la locuinţa mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o maşină. Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fac, vineri, trei percheziţii în Caracal, în cazul unei fete date dispărute.

„Cercetările se fac pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de liberate. Mama fetei ne-a anunţat joi dispariţia, a spus că nu s-a mai întors acasă”, au spus sursele citate.

Surse din rândul anchetatorilor au menţionat că la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, vineri, s-ar fi ajuns după datele GPS de pe telefonul fetei.

La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au afirmat că acest dosar este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar în urma percheziţiilor, în funcţie de ce se va găsi, dosarul va fi declinat sau nu.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate cu privire la cazul de la Caracal, au transmis reprezentanţii IGPR.

Ipoteză șocantă în cazul unor adolescente dispărute în județul Olt.  Surse judiciare citate de Antena 3 susțin că polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecanic auto, care se presupune că a luat-o la ocazie pe una dintre fete.

Nu se știe deocamandată dacă descoperirea are legătură sau nu cu aceste cazuri de dispariție, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii. 

Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a preleva probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale unei fete în vârstă de 15 ani cătuată de două zile.

foto: Antena 3