3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 1:53
No menu items!

UNPR a fuzionat cu PPDD. Gabriel Oprea: Avem peste 500.000 de membri de partid

spot_img

Președintele UNPR a precizat că formațiunea sa avea înaintea fuziunii 358.000 de membri înscriși la Tribunal și că în ultimele două luni s-au mai înscris peste 70.000 de români

Gabi_Oprea_SZ

Conferința națională a UNPR și Congresul PPDD, reunite în ședință comună, au aprobat în unanimitate, duminică, fuziunea prin absorbție cu fosta formațiune a lui Dan Diaconescu.

UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. Și cred că am fost inspirați când am spus că este un proiect politic al interesului național al României. Interesul național, patriotismul – te naști cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România. (…)Cu dumneavoastră, în momentul de față, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizații UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat și pe care împreună trebuie să-l aplicăm.

Gabriel Oprea
președinte UNPR, vicepremier pentru securitate națională, ministru al afacerilor interne

Gabriel Oprea a subliniat, în discursul său, că UNPR trebuie să rămână la guvernare.

Este un partid al statului român, este un partid al României și vom dovedi acest lucru. Trebuie, încet dar sigur, să decantăm în conștiința publică românească ceea ce înseamnă UNPR, ceea ce înseamnă seriozitatea. Trebuie să ne consolidăm ca al treilea partid din România și să facem o singură echipă. Cine dorește stabilitate, securitate și seriozitate să vină la UNPR, așa putem să strângem un milion de membri de partid. Știu că este greu, dar o să reușim.

Gabriel Oprea
președinte UNPR, vicepremier pentru securitate națională, ministru al afacerilor interne

R.D.