18 C
București
sâmbătă, 24 septembrie 2022 - 20:08
No menu items!

Un totem metalic, urmărit din deșertul Utah/SUA, până la Bâtca Doamnei/Neamț de vânătorii de mistere

spot_img

Fotografia unei structuri metalice misterioase apărută la sfârşitul lui noiembrie la Bâtca Doamnei/Piatra-Neamţ, în apropiere de cetatea dacică Petrodava, face înconjurul presei anglo-saxone, după ce obiectul triangular a dispărut la fel ca în episodul american. Și în SUA și în România, totemul a fost văzut în zone protejate, fără să si existat un aviz pentru edificarea lui. Ziarul de Piatra Neamț l-a căutat pe proprietar, dar a găsit numai un anunț de vânzare on-line.

La 18 noiembrie, într-un deşert din Utah a apărut un misterios monolit din metal. La 27 noiembrie, o altă structură asemănătoare a fost fotografiată în Neamţ, după cum a relatat în urmă cu două zile Daily Mail. „Acum un misterios monolit în stilul Arthur C Clarke a apărut în România după ce o inexplicabilă structură din metal a dispărut din Utah – deci, cine (sau ce) a pus-o acolo?”.

Autorităţile americane au transmis că monolitul din deşertul Utah a dispărut pe 27 noiembrie, conform CNN.

Sky News a preluat informaţia despre monolitul din apropiere de situl arheologic al cetăţii dacice Petrodava, la fel şi TMZ, The Sun, Mirror şi The Telegraph.

De Ziua Naţională a României, monolitul metalic de pe Bâtca Doamnei – Piatra-Neamţ nu se mai afla în locul în care a fost descoperit, a consemnat Ziar Piatra Neamţ.