28 C
București
marți, 9 august 2022 - 0:49
No menu items!

Un site a reinventat trocul online al obiectelor care nu ne mai trebuie

spot_img

Un site creat de doi tineri din Cluj face furori pe internet, platforma reînvie trocul produselor de altădată.

Fiecare vizitator poate posta gratuit lista obiectelor de care nu mai are nevoie, cu poza aferentă și pentru care primește și un bonus, pe care îl poate folosi la cumpărăturile online de pe site. Pentru a putea face schimburi, utilizatorii trebuie să se logheze, moment în care primesc 1.000 de niţi, un fel de monedă în care sunt evaluate produsele. Obiectele sunt licitate şi ajung la clientul care oferă cel mai mult.

Sub sloganul „Ce ție nu-ți trebuiește, schimbă-ndată Bișnițește!”, site-ul bisnit.ro a strâns, în primele două luni, peste 3.000 de vizitatori.

Produsele sunt din game extrem de variate – de la electrocasnice și electronice, până la telefoane, haine, bijuterii, cărți, jucării, piese auto și obiecte de mobilier. Toate sunt împărțite pe categorii. Livrarea produselor se face de comun acord între vânzător şi cumpărător.

Cei doi tineri care au dezvoltat platforma, Dragomir Voicu şi Andrei Todică, unul, antreprenor în industria IT şi altul, team leader la o companie multinaţională, au declarat pentru digi24.ro că au lucrat o jumătate de an înainte pentru ca utilizatorii de pe plaformă să poată face schimb de obiecte. Ei au avut ideea de la alte platforme similare apărute în Statele Unite, dar sistemul a fost adaptat pentru România.

S.M.