31.8 C
București
duminică, 3 iulie 2022 - 21:47
No menu items!

Și-a omorât soția și și-a abandonat fiica rănită într-un portbagaj

spot_img

Un bărbat de 51 de ani, din judeţul Vaslui, este căutat de poliţişti, după ce şi-ar fi ucis soţia şi i-a aruncat cadavrul într-un şanţ, apoi și-ar fi tăiat de mai multe ori cu un cuţit fiica de 16 ani, găsită abandonată în portbagajul unei maşini, la marginea unei păduri.

Potrivit Poliției, o prietenă a adolescentei a sunat la 112 şi a anunţat că aceasta a fost tăiată de tatăl său cu un cuţit şi abandonată în portbagajul unei maşini, la marginea unei păduri de lângă localitatea Poieneşti.

Între timp, rudele bărbatului, care ar fi fost anunţate de acesta că şi-a ucis soţia şi a rănit-o pe fiica sa, au găsit-o pe adolescentă la locul indicat de vasluian.

Rudele au scos-o pe fată din portbagaj şi au urcat-o în altă maşină, iar după câţiva kilometri s-au intersectat cu un echipaj SMURD. Astfel, adolescenta a fost preluată de echipajul medical şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

”Victima avea multiple plăgi tăiate la nivelul pieptului, mâinilor şi spatelui. Minora a afirmat că respectivele răni i-au fost provocate de tatăl său”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Poliţiştii au găsit cadavrul soţiei bărbatului, miercuri seară, într-un şanţ din apropierea localităţii Cănţălăreşti, cu numeroase plăgi înjunghiate.

Agresorul este căutat acum de anchetatori.