10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 22:11
No menu items!

Un primar din Alba a fost blocat de Facebook pentru un anunț despre „puicuțe”

spot_img

Primarul unei localități din județul Alba a fost blocat de Facebook după ce a anunțat că vrea să cumpere „puicuţe” pentru tatăl lui. Este vorba despre primarul comunei Şpring, Daniel Rusu. Facebook l-a blocat timp de 24 de ore pe Rusu pentru o postare din data de 25 iulie, în care acesta întreba ”cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț”, scrie Alba 24.

”Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe Facebook după ce i-a fost redat accesul.
 
„Am postat următorul anunț: pentru tatăl meu care și-a făcut un ocol de găini cumpăr între 8 și 10 găini, puicuțe pardon. Am zis: cumpăr între 8 și 10 puicuțe tinere, de o lună și la ce preț mi le puteți oferi. Am crezut că mi s-a blocat mie telefonul. A doua zi dimineața am fost înștiințat că 24 de ore am avut contul blocat pentru că nu respect nu știu ce standarde, siguranța națională. Trăim în acest secol și totuși nu ne lasă nimeni să ne apărăm în vreun fel, să facem o plângere cuiva în vreun fel”, a declarat primarul, pentru Alba24.
 
Întrebat dacă până la urmă a reușit să cumpere puicuțele, Daniel Rusu a răspuns: „Nu, nu, sincer chiar nu, chiar mă miră. Cred că s-a speriat lumea. Am avut câteva solicitări prin care mi-a spus cât costă, dacă mă duc după ele să le văd, dar nu am avut timp. O să le spun de aici încolo următorul anunț: o să cumpăr găini tinere”.