10.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 20:21
No menu items!

Un polițist de doar 22 de ani s-a împușcat în cap, în mașina de serviciu. Motivul este halucinant

spot_img

Un polițist de numai 22 de ani, aflat în post în comuna constănțeană Cumpăna, s-a împușact în cap, chiar în autospeciala de poliție. Sindicatul europol susține că tânărul avea părinții bolnavi de afecțiuni cronice, care ar fi necesitat ajutorul lui îndeaproape. Polițistul era din Vâlcea și fusese repartizat la Constanța.

Remus C., avea numai 22 de ani și fusese repartizat la Cumpăna, în Constanța, la mare distanță de localitatea natală din Vâlcea. El absolvise școala de agenți în luna aprilie a acestui an și trecuse cu succes toate testările psihologice premergătoare angajării.

Colegul său l-a găsit după mai multe ore de căutare pe un câmp de la marginea comunei, împușcat în cap, în mașina de poliție. Pentru a-l scoate din mașină, colegii săi au fost nevoiţi să spargă geamul. Înainte de sinucidere, el blocase uşile pe interior.

Pe lângă lipsurile financiare, tânărul avea probleme familiale. Părinții săi, aflați la Vâlcea, ar suferi de mai multe afecțiuni cronice și aveauu nevoie de ajutorul fiului lor.

”Sunt mii de drame ale tinerilor care intră în poliție și care ajung să fie repartizați la sute de km de casă, cu salarii care nu le acoperă cheltuielile de chirie și de subzistență, de care nu pasă nimănui!

Părinții lui Remus erau cunoscuți cu afecțiuni medicale cronice ce necesitau ajutorul și sprijinul băiatului lor, trimis la 400 km de casă. Durerea era mare și frustrarea că e departe de ei a contribuit la dezechilibrul psihologic prin care trecea acest tânăr. Dar cu toate acesta, nu interesa pe nimeni și nici nu se punea problema să i se aprobe mutarea mai aproape de casă”, au scris reprezentanții Europol.