4.9 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 0:25
No menu items!

Un deputat PNL a semnat pentru suspendarea lui Klaus Iohannis

spot_img

Deputatul PNL Dumitru Flucuș a semnat lista AUR pentru procedura de suspendare din funcție a lui Klaus Iohannis. Dan Vîlceanu, secretar general al PNL, a declarat că deputatul va fi exclus din partid.

Numele lui Dumitru Flucuș, deputat PNL de Brașov, apare pe lista semnatarilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, alături de ale deputaților AUR Lilian Scripnic și Mircia Chelaru. 

Deputatul Flucuș a declarat, la Realitatea Plus, că își asumă semnătura și că vrea să tragă un semnal de alarmă în PNL, pentru criza politică în care a ajuns partidul, din cauza acțiunilor lui Klaus Iohannis.

“M-a sunat cineva de la conducerea județului, cu care am o relație de prietenie, nu m-a amenințat. Sunt niște etape în care se vor lua anumite decizii, dar eu vreau să înțeleagă, să se gândească să salvam partidul, țara, domnul președinte e la sfârșitul mandatului, e  conservat, e în siguranță. Este opțiunea mea personală, președintele are o responsabilitate foarte mare în această criză, această lungă stare de incertitudine în care nu avem un guvern, nu e corect. Domnul președinte are responsabilitatea să numească un premier care să poată face o majoritate, să se rezolve crizele prin care trece țara”, a mai spus deputatul PNL.

Dan Vîlceanu, secretarul general al PNL a anunțat tot miercuri dimineață că Dumitru Flucuș va fi exclus din partid. 

„Din câte am înțeles, a semnat și va fi exclus din partid în maximum două săptămâni. În momentul în care ai făcut un asemenea gest, nu ești parlamentar liberal, ești de la AUR, ai aceeași minte ca Georgică Simion și te duci la Georgică Simion”, a declarat Dan Vîlceanu. 

E. Stan