11.3 C
București
duminică, 25 septembrie 2022 - 4:09
No menu items!

Un copil de un an și șapte luni, în comă după ce a căzut de la etajul patru

spot_img

Un copil de un an şi şapte luni, din Bârlad, județul Vaslui, este rănit grav, fiind dus în comă la spital, după ce a căzut de la balconul locuinței sale, situate la etajul al patrulea, transmite Mediafax.

Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui a declarat că un echipaj de la Ambulanță l-a preluat pe un copil, care a căzut de la etajul patru al blocului. „Este vorba despre un copil care a căzut de la balcon. El a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a spus Lapa. Conform purtătorului de cuvânt al Ambulanței Vaslui, băiețelul este în comă.

„Copilul este în comă, dar stabil hemodinamic. Probabil că are un traumtism cranian. Ambulanța îl duce către spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman din Bârlad”, a declarat dr. Dan Ungureanu, de la Ambulanța Vaslui.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar primele cercetări arată că micuțul s-a urcat pe un scaun care era aproape de geamul de la bucătărie și a căzut. „Am fost informaţi cu privire la incident şi se va întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz. Din informaţiile pe care le deţinem, copilul era acasă cu părinţii săi, a urcat pe un scaun ce se afla lângă geamul de la bucătărie şi a căzut. Din fericire, el a căzut pe pământ. Când a fost preluat şi dus la spital era conştient şi plângea”, a declarat, la rândul său, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectotarului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Alex Militaru