17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:20
No menu items!

Un copil de doi ani a ars de viu în casa unde fusese lăsat singur

spot_img

Un copil de aproximativ 2 ani a murit, duminică, într-un incendiu care a cuprins locuinţa din comuna constănţeană Hârşova, în care acesta fusese lăsat singur.

Trupul copilului a fost găsit de pompierii care au stins flăcările, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, flăcările au izbucnit duminică dimineaţa la o locuinţă situată pe strada Unirii din Hârşova.

La incendiu a fost trimisă o autospecială cu apă şi spumă de la staţia locală din Hârşova şi un echipaj SMURD, pompierii reuşind să stingă flăcările în aproximativ 30 de minute. Casa a fost, însă, distrusă aproape în totalitate, iar între resturi a fost descoperit trupul carbonizat al unui copil în vârstă de aproximativ 2 – 3 ani.

Copilul fusese lăsat singur în casă, iar autorităţile încearcă acum să dea de urma părinţilor sau aparţinătorilor. Trupul copilului va fi transportat la morgă pentru stabilirea exactă a cauzelor decesului, iar pompierii urmează să determine cauza izbucnirii incendiului.

Andrei Tudor