12.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 22:06
No menu items!

Un copil de 7 ani a căzut din telescaun, în staţiunea Straja. Era însoțit doar de un alt minor

spot_img

Un copil de 7 ani a fost transportat la spital, după ce a căzut luni, 26 februarie, dintr-un telescaun pe una dintre pârtiile din staţiunea Straja. Copilul a alunecat sub bara de protecție și a căzut de la o înălţime de circa 4-5 metri, potrivit site-ului local Servus Express.

Potrivit informațiilor de la fața locului, copilul nu era însoțit de un adult, ci era în telescaun cu un alt minor. Angajații instalației pe cablu au observat că băiatul a alunecat sub bara de protecție și au dat înapoi instalaţia, pentru a reduce distanța față de pământ, mai scrie sursa citată. „Copilul nu a căzut direct din telescaun, a încercat să se ţină de acesta, iar cei care administrează instalaţia, au manevrat-o înapoi, astfel că minorul a căzut de la o înălţime mai mică, de 4-5 metri.

Când au ajuns colegii de la Salvamont, copilul acuza dureri uşoare. A fost transportat cu ambulanţa la spital pentru investigaţii”, a declarat șeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, pentru News.ro.

Băiețelul a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost preluat de o ambulanţă SMURD și dus la Spitalul din Lupeni. Copilul era conştient şi cooperant, dar acuza dureri lombare, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

D.Constantin