20.5 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 4:45
No menu items!

Un consultant artistic la un teatru din Timișoara îi caută adresa de e-mail a lui Moliere

spot_img

Un consultant artistic al Teatrului German de Stat din Timișoara i-a căutat adresa de e-mail al lui Molière pentru a-l întreba despre drepturile de autor.

Un fost consilier municipal, actual secretar de stat la ministerul Culturii, Ion Ardeal Ieremia, a aflat și a postat pe rețeaua de socializare informația. „Domnule primar Robu, cu fiecare zi care trece fără să organizaţi un concurs pentru un management profesionist la Teatrul German, ne facem de mirul lumii!!! Distinsa din imagine, pe numele ei de intelectual Elisa Covaci, consultant artistic (Dumnezeule Mare!!!) acolo, cerea adresa de mail a lui pentru o corespondenţă pe tema dreptului de autor… Sau, mă rog, daţi-i-o dumneavoastră, dacă o aveti!”, a scris Ieremia.

Contactată de Pressalert.ro, Elisa Covaci n-a negat dialogul pe care l-a purtat pentru a da de Molière, dar a ţinut să precizeze: „Informaţia e puţin greşită, nu mă ocupam eu de drepturile de autor, dar ne interesează adresa. Dumneavoastră ne puteţi ajuta? Nu pot să vă dau detalii, colega care a lucrat înaintea mea a făcut adrese, dar nu ştiu cui. Putem să discutăm mai mult despre Molière, dar m-aţi luat pe nepregătite”.

Postarea ințială de pe Facebook a avut mii de vizualizări și au apărut, ulterior, și replicile malițioase: alături de poza lui Moliere, mesajul postat este „Spuneți-i că am Tinder”.

Conform jurnaliștilor, până acum doi ani, Teatrul German de Stat din Timişoara l-a avut la conducere pe directorul Lucian Vărşăndan ( al cărui mandat nu a mai fost prelungit de către Primărie), iar acum este manageriat provizoriu de Ioan Boldurean, fost inginer la Avicola şi Fabrica de Ciorapi şi fost director la SC Getax SA.

E. Stan