1.4 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 11:37
No menu items!

Un bărbat reținut a evadat din sediul Poliției. A fost găsit la câteva sute de metri după ce a fost căutat în mai multe județe

spot_img

Un bărbat de 57 de ani, care fusese reținut pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a evadat, duminică seara, din sediul unui post de poliție din Dolj. Omul a sărit pe fereastră și a luat-o la sănătoasa. Polițiștii au instituit filtre în tot județul Dolj și în județele învecinate. Fugarul a fost găsit după miezul nopții.

 

“În timpul activităţilor de cercetare, cel în cauză a părăsit sediul poliţiei, prin escaladarea ferestrei de la parterul clădirii, îndreptându-se într-o direcţie necunoscută.În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Efective importante de polițiști și jandarmi l-au căutat pe bărbat câteva ore. Puțin după miezul nopții, fugarul a fost descoperit într-un șanț, acoperit de vegetație, la 800 d emetri de sediul poliției de unde evadase.

“Bărbatul a fost găsit în jurul miezului nopţii, într-un şanţ cu vegetaţie abundentă, de pe marginea unui drum secundar de pe raza comunei Simnicu de Sus, la aproximativ 800 metri de sediul poliţiei, de echipele de periere şi scotocire, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj”, a comunicat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Evadatul a fost dus Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.