13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 7:48
No menu items!

Un bărbat, disperat că nu merge Facebook, a sunat la 112

spot_img

Un bărbat din Caraș Severin care nu știa că aplicațiile Facebook, WhatsApp și Instagram picaseră în toată lumea, a sunat disperat la 112 spunând că nu își poate apela soția prin rețeaua de socializare. Dispecerul i-a explicat că la numărul unic de urgență se sună doar în cazul unor urgențe. Totuși bărbatul nu a fost amendat, dar a primit o avertizare.

Aplicațiile Facebook, WhatsApp și Instagram au fost întrerupte, luni aproape 7 ore, în toată lumea din cauza unor probleme tehnice.

Disperat că nu putea folosi aplicațiile, un bărbat din Caraș Severin care încă nu aflase că este o situație la nivel mondial, a sunat la 112, prezentând situația drept o urgență. Nu putea să își apeleze soția.

„Sunați la 112 doar când aveți o urgență sau dacă cineva se află într-o situație de urgență!”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, printr-un comunicat în care polițiștii au relatat cazul bărbatului supărat că nu poate să-și sune soția pe Facebook.

Cetățeanul nu a fost amendat, dar a primit o avertizare. „Acesta a fost consiliat de către polițiștii Centrului Operațional și avertizat cu privire la utilizarea serviciului pentru apeluri de urgență 112”, au mai spus polițiștii.

                                                                                          C.Dumitrescu