10.4 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 16:06

Un actor celebru anchetat de poliția din Los Angeles. Motivul: o presupusă amenințare cu moartea a fostei logodnice

spot_img

Poliția din Los Angeles a declanșat o anchetă penală împotriva actorului Charlie Sheen. “Unitatea de gestionare a amenințărilor a poliției din Los Angeles desfășoară ancheta în acest dosar, iar informațiile despre victimă sunt confidențiale”, a declarat un polițist, precizând că a fost emis un mandat de percheziție.

El nu a dat niciun detaliu asupra motivului deschiderii anchetei, însă unele organe de presă afirmă că acesta ar fi legat de acuzațiile potrivit cărora actorul ar fi amenințat că o ucide pe fosta sa logodnică, Scottine Ross. Revista Variety menționează o presupusă “casetă audio” în care s-ar auzi Charlie Sheen amenințând că angajează un ucigaș plătit cu 20.000 de dolari pentru a o elimina pe Scottine Ross. Tot în înregistrare actorul ar fi recunoscut că și-ar fi mințit o parteneră sexuală în privința seropozitivității sale.

Nici Charlie Sheen, nici purtătorul său de cuvânt nu au putut fi contactați pentru a comenta aceste informații.

Vedeta din serialul “Doi bărbați și jumătate” și Scottine Ross s-au logodit în 2014, dar nu au apucat să se căsătorească. Fiul actorului Martin Sheen a dezvăluit în luna noiembrie că este seropozitiv și că a pus capăt vieții sale de băiat rău.