9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:13
No menu items!

Ucraineancă, înșelată de vrăjitoarele din Dămăroaia cu 20.000 de eruro și obiecte din aur „posedate”

spot_img

O femeie din Ucraina, stabilită în Italia, a apelat la o vrăjitoare din cartierul bucureştean Dămăroaia pentru a-şi rezolva problemele personale, însă a rămas fără 20.000 de euro şi obiecte din aur „posedate”, în schimbul unor descântece şi incantaţii care nu au avut niciun efect, informează Agerpres.

Poliţiştii de la Secţia 5 din Capitală au efectuat, miercuri dimineaţă, percheziții în cartierul Dămăroaia, fiind căutate patru persoane care ar fi înşelat o femeie stabilită în Italia, cu cetăţenie ucraineană.

Potrivit unor surse judiciare, femeia a văzut o postare a unei vrăjitoare din România şi, cum avea probleme personale nerezolvate, a luat legătura cu ea.

Cele două au comunicat online o vreme, iar pentru „sfaturile” primite femeia a fost de acord să-i trimită vrăjitoarei suma de 5.000 de euro, în mai multe tranşe.

Ulterior, vrăjitoarea i-a spus că, dacă are o sumă mai mare de bani sau aur, ar trebui să vină ea în Italia să le descânte. Femeia a acceptat, iar vrăjitoarea a venit să o viziteze, fiind însoţită de trei membri ai familiei – soţul, soacra şi socrul.

În cadrul întrevederii, femeia le-a spus că are aproximativ 16.000 euro şi aur, susţinând că sunt „posedate”. Ea a acceptat să-i dea vrăjitoarei banii şi aurul pentru a fi duse în România, deoarece „era nevoie de o incantaţie mai puternică”, la care să participe şi alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate.

Cum femeia nu a mai primit banii înapoi şi a realizat că a fost înşelată, a trimis o sesizare pe mail Poliţiei Capitalei, care a declanşat imediat o anchetă.

D.Constantin