Tudorel Toader: Nu plec de la minister până nu răspund la toate întrebările legate de Augustin Lazăr

Ministrul justiției, Tudorel Toader, a anunțat, marți dimineață, că nu va pleca, astăzi, din sediul instituției până nu va face publice documentele din dosarul de candidatură al lui Augustin Lazăr.

Ministrul a făcut apel la jurnaliști pentru o corectă informare a opiniei publice. De asemenea, el a precizat că a vorbit tot timpul de acest dosar, şi nu de mapa profesională.

„Sigur, fac din nou un apel la dvs (c.n.jurnaliști), probabil nu puteți să-l respectați întru totul, de informare corectă a opiniei publice. Sigur, n-am să mă refer la speculațiile pe care le-ați făcut, de ce și-a luat ministrul 4-5 zile de concediu, dar nici nu pot să răspund la toate întrebările din spațiul public, pentru că pur și simplu unii se bagă în vorbă. Nu mă refer la faptul că o anumită persoană explica ieri cum este cu mapa profesională. Eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatură și nu de mapa profesională și atunci îți pui întrebare, de unde pornirea aceasta de a face deosebirea dintre dosar de candidatură și mapă profesională, când știm prea bine deosebirile și n-a fost vorba de așa ceva. Astăzi nu plec de la minister până nu răspund la toate întrebările”, a spus Tudorel Toader, la sediul MJ.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU