11.3 C
București
duminică, 25 septembrie 2022 - 4:35
No menu items!

Cătălina Porumbel, întrebare de baraj pentru priceputul ministru Orlando Teodorovici: Cu ce va plătiți creditele de 800.000 de euro?

spot_img

Jurnalista Cătălina Porumbel, de la Antena 3, îi răspunde tăios ministrului finanțelor,  Eugen Orlando Teodorovici, după ce acesta a ironizat-o gratuit, spunând că nu șe pricepe la economie.

Ironia lui Teodorovici a venit ca urmare a unei întrebări adresate de jurnalistă, duminică seara, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, referitoare la legea offshore. Ministrul i-a replicat că este o întrebare formulată de colegi care se pricep la economie.

Replica Cătălinei Porumbel nu a întârziat să apară și, într-o postare pe contul de Facebook, jurnalista, cu o veche experiență în zonă socio-economică, l-a întrebat pe ministru, printre altele, de unde are bani, din salariul de bugetar,  să achite creditele de 800.000 de euro.

Inteleg de la ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, ca nu stiu economie pentru ca am indraznit sa intreb de ce statul roman a acceptat sa acorde acelasi regim fiscal companiilor care exploteaza resursele din Marea Neagra pe intreaga perioada a exploatarilor. Ce sa fac, dle ministru? Nu inteleg de ce alte state iau 80 la suta din profitul exploatarilor si noi doar 45%. Dar va intreb ceva mai simplu, daca tot nu inteleg economie. Sunteti bugetar de cariera. Cum va descurcati cu ratele la creditele la banci in valoare de 800.000 de euro?Apropo, cum v-au dat bancile credite de 800.000 de euro? Faceti economii ca Videanu? Sau dati si dumnevoastra meditatii ca Iohannis? Imi puteti da raspunsul doar la Antena 3. Nu frecventez Nuba sau Loft