-3.7 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 6:53
No menu items!

Trupul uneia dintre surorile dispărute în Dunăre a fost găsit. Căutările continuă

spot_img

Trupul neînsufleţit al uneia dintre surorile dispărute, luni după-amiază, în zona portului Isaccea, a fost recuperat și adus la mal.

Potrivit ISU Tulcea, în acestă dimineaţă, prin apel la 112, s-a anunţat prezenţa unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri de mal.

„În cursul zilei de azi, 24 iunie a.c., o echipă de marinari a identificat trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două minore (12 ani), în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri (în aval) de la locul în care ar fi intrat în apă”, a transmis  IPJ Tulcea.

Căutările continuă pentru găsirea celeilalte fete dispărute.

La faţa locului, ISU Tulcea acţionează cu 7 subofiţeri ( 2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD şi ISU Constanţa cu 2 subofiţeri (scafandri), cu o autospecială de transport scafandri.

Luni, în jurul orei orei 16.10, printr-un apel la 112, ISU Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea a două fete, surori, de 11 şi 12 ani, dispărute, în zona portului din oraşul Isaccea.

„Din primele verificări, a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, au spus poliţiştii.

 

Căutări dramatice la Isaccea cu mai multe bărci și un elicopter SMURD. Două surori ar fi dispărut în Dunăre