3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:13
No menu items!

Pistol cu gloanțe, uitat în cabina de probă a unui mall din Capitală. Deținătorul a fost găsit și arestat

spot_img

Un bărbat a fost arestat după ce şi-a uitat pistolul cu gloanțe în cabina de probă, într-un complex comercial din Capitală. Îl deținea ilegal.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reținut un bărbat de 36 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în modalitatea deținerii și portului fără drept a unei arme letale.

Asta după ce, în urmă cu două zile,  în jurul orei 16. 00, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost  găsită o  geantă în care se afla un pistol.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonț, iar în aceeași geantă se afla și un încărcător cu 8 cartușe. Au fost declanșate investigațiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză.

A fost identificat și condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând inițial că pistolul îi aparține.