15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:02
No menu items!

Trenurile Zăpezii încep să circule spre staţiunile montane din 10 ianuarie. Biletul pentru o călătorie va fi mai ieftin cu 25%

spot_img

Iubitorii sporturilor de iarnă și cei care vor merge la munte, pot profita, în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022 de reduceri tarifare atractive, de 25%, prin oferta „Trenurile Zăpezii”, disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători, care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, informează, vineri, CFR Călători.

„Trenurile Zăpezii reprezintă o alternativă rapidă şi verde la aglomeraţia din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală”, susţin reprezentanţii companiei.

Reducerile tarifare se acordă astfel: 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile de cale ferată: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov.

În acest fel, se evită aglomeraţia din trafic de pe Valea Prahovei şi se ajunge direct în staţiuni, în mai puţin de 2 ore şi jumătate chiar şi la Braşov, dacă se porneşte din Bucureşti.