Trei polițiști morți în accident rutier, în Giurgiu

smurd accident

smurd accident

Trei poliţişti bucureșteni au murit, iar un al patrulea este rănit grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea Uzunu (Giurgiu). Potrivit primelor informații obținute de la Centrul Infotrafic, furnizate de polițiștii care investighează cazul la fața locului, unul dintre polițiști, aflat la volan, a adormit la volan.

 

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 6.50, pe DN 5, Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, în localitatea Uzunu. Mașina s-a răsturnat , după ce a intrat într-un parapet de pe marginea drumului.

Poliţiştii, cu vârste de 34-35 de ani, angajaţi la mai multe secţii de poliţie din Capitală, se îndreptau spre casă, după ce și-au terminat serviciul.

„Cei patru veneau de la serviciu din Capitala, iar între Uuzunu şi Daia, pe sensul Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, primele noastre date arată că maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un parapet al unei parcării. Sunt trei morţi şi un rănit grav, acesta fiind dus la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

NICIUN COMENTARIU