8.7 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 0:07
No menu items!

Trei polițiști morți în accident rutier, în Giurgiu

spot_img

smurd accident

Trei poliţişti bucureșteni au murit, iar un al patrulea este rănit grav după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea Uzunu (Giurgiu). Potrivit primelor informații obținute de la Centrul Infotrafic, furnizate de polițiștii care investighează cazul la fața locului, unul dintre polițiști, aflat la volan, a adormit la volan.

 

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 6.50, pe DN 5, Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, în localitatea Uzunu. Mașina s-a răsturnat , după ce a intrat într-un parapet de pe marginea drumului.

Poliţiştii, cu vârste de 34-35 de ani, angajaţi la mai multe secţii de poliţie din Capitală, se îndreptau spre casă, după ce și-au terminat serviciul.

„Cei patru veneau de la serviciu din Capitala, iar între Uuzunu şi Daia, pe sensul Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, primele noastre date arată că maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un parapet al unei parcării. Sunt trei morţi şi un rănit grav, acesta fiind dus la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.