17.8 C
București
joi, 26 mai 2022 - 5:22
No menu items!

Trei copii au căzut într-un lac înghețat din județul Brașov. Doar doi au mai ieșit la suprafață

spot_img

Trei copii au căzut într-un lac îngheţat, în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov. Doi dintre aceştia au reuşit să iasă la suprafață. Al treila copil a fost scos ulterior și s-a încercat resuscitarea sa.

Dispeceratul de la 112 a fost sesizat sâmbătă, la ora 14.30, că trei copii de 14 ani, care se jucau pe un lac înghețat din couna Dumbrăvița, au căzut în apă, după ce gheața s-a spart.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD. 

Doi dintre cei trei copii au reușit să iasă la suprafață.

„Două dintre cele trei persoane au reușit să iasă din lac, pentru cea de-a treia persoană fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Dintre cele două persoane, care au reușit să iasă din lac, o persoană a fost consultată la fața locului de către cadrele medicale, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A treia persoană a fost scoasă ulterior din apă și i s-au aplicat manevre de resuscitare”, conform pompierilor.