10 C
București
marți, 11 mai 2021 - 1:57

Traian Băsescu, huiduit la lansarea unor candidați. VIDEO

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost primit într-o localitate din Caraș-Severin, cu huiduieli și înjurături, cu ocazia lansării candidaturii actualului primar, din partea PMP.

Traian Băsescu s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanții Mişcării Populare din Bocşa, fiind întâmpinat de primarul Eugen Cismăneanțu şi de 10 consilieri locali care au anunţat că vor candida din partea Mişcării Populare la alegerile locale.

După conferinţa de presă susţinută în sala de şedinţe a Primăriei Bocşa, liderul Mişcării Populare a mers la o întâlnire cu simpatizanţii PMP, la Casa de Cultură a oraşului, iar, pe traseu, a fost huiduit şi apostrofat de numeroase persoane, care au strigat împotriva lui Traian Băsescu, spunând că este trădător, că le-a tăiat pensiile sau că a cumpărat ilegal moşia de la Nana. Protestatarii au mai strigat şi „ieşi afară javră ordinară!” sau „să trăiţi bine!”, într-un mod ironic.

Cu toate acestea, Băsescu a râs tot timpul, ba chiar și-a permis și o replică arogantă și ironică la adresa unui protestatar care i-a reproșat tăierea pensiilor. „Hai să-ţi dau o bucată de pâine, măi omule!”, i-a spus Băsescu, în fața sediului primăriei, unde a fost întâmpinat cu pâine și sare.

SOCANT , LUMEA INJURA SI EL RADE !PRIMRUL DE LA BOCSA ( CS ) A MIGRAT LA PMP , BASESCU A MERS PENTRU AL FELICITA , VEDETI CUM A FOST PRIMIT DE CETATENI :)

Posted by Radu Bogdan Stoica on Thursday, March 10, 2016

 

Valeriu Motoc