7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 1:38
No menu items!

Tragedie: două fete de 15 ani s-au aruncat de pe un turn înalt de 20 de metri. Una dintre ele și-a anunțat mama

spot_img

Două fete de 15 ani, din Uricani, au murit după ce s-au aruncat de la 20 de metri înălţime.

Poliția a fost sesizată sâmbătă, în jurul orei 17.25, de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic și ar fi anunțat-o că vrea să se sinucidă. Fata a lăsat și un bilet de adio în care-și spunea motivul pentru care a recurs la gestul extrem.

Cele două adolescente au fost găsite în zona unui turn de la o fostă fabrică din Lupeni.

Decesul a fost unul extrem de violent, victimele lovindu-se de o grămadă de pietre de la baza turnului.

Poliția a fost sesizată de mama unei fete.

”O femeie din Uricani a anunțat poliția cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni. În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri.

Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de-a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat.”, informează IPJ Hunedoara.

Dănuţ Buhăescu, primar Uricani: A sunat-o pe maică-sa şi maică-sa a sunat la 112, iar taică-su a plecat din Uricani cât a putut de repede, pentru că ştia că are probleme fetiţa.

Tatăl fetei, angajat al Primăriei din Uricani, a ajuns primul la locul tragediei, alături de un pompier. A găsit-o pe adolescentă fără suflare, alături de o colegă de clasă, cu care ar fi sărit împreună de pe un turn al fabricii dezafectate din Lupeni.

Când a ajuns erau deja căzute amândouă, se aruncase, telefoanele lăsate sus pe clădire, îmbrăcate cum era, de vreme mai rece, căzute pe un teren din ăla accidentat, piatră. Cert este că au premeditat lucrul ăsta. Şi-au ales locul, deci nu s-au dus la întâmplare.

Adolescentele au fost găsite cu fața în sus, semn că ar fi putut să se arunce cu spatele pe clădire

Poliţiştii încearcă să afle acum motivele şi circumstanţele gestului celor două adolescemte, în cauză fiind deschis un dosar penal.

D.Constantin