25.6 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 18:16
No menu items!

Cântărețul Gheboasă, prins cu canabis. Operaține DIICOT la traficanții de droguri care vindeau stradal, în Capitală, doze cu 50 lei

spot_img

Trapperul Gabriel Gavriş, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, este cercetat de procurorii DIICOT după ce asupra lui ar fi fost găsite droguri, conform unor surse judiciare citate de G4Media. În același dosar au fost reținute patru persoane, pentru trafic de droguri, fiind acuzate că au distribuit droguri pe stradă, în București și în județul Dâmbovița.

Poliţiştii şi procurorii au destructurat o grupare specializată în traficul de droguri, care acţiona în Bucurşeti şi în judeţul Dâmboviţa. Sunt cercetate patru persoane, care au vândut stradal doze de druguri, contra sumei de 50 de lei, încă din 2020.

”La data de 1 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-B.T. Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în formă continuată. La data de 1 martie 2024, a fost dispusă reţinerea a 4 persoane, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată”, a transmis, sâmbătă, IGPR.

Sursa citată a precizat că, în perioada iulie 2020  – februarie 2024, la diverse intervale de timp, persoanele cercetate ar fi comercializat şi oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantităţi de cannabis, unor consumatori din municipiul Bucureşti şi din judeţul Dâmboviţa.

”Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că persoanele cercetate şi-ar fi creat o reţea stabilă de clienţi, comercializând drogul de risc cu preţul de 50 de lei, pentru o doză, interacţiunea între vânzător şi cumpărător realizându-se stradal. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, au fost ridicate cantităţi de canabis, mai multe grindere, un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum şi alte mijloace de probă”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, faţă de o persoană sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Artistul, în vârstă de 22 de ani și originar din Târgoviște a fost ridicat cu o zi în urmă, conform surselor citate, de pe un bulevard din Capitală, după ce a fost depistat într-o mașină având cannabis asupra sa.

În 2017, poliția a deschis un dosar în care Gheboasă era acuzat că a bătut un polițist, însă faptele s-au prescris.

 

D.Constantin