24.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 14:15
No menu items!

Topless, pe felicitarea de Crăciun – FOTO

spot_img

 miley-cyrus-we-cant-stop-1-650-430

Cântăreaţa Miley Cyrus a șocat din nou, expunându-și sânii într-o felicitare specială DE CRĂCIUN dedicată unei campanii prin care se contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii.

Conform femalefirst.co.uk, artista a postat pe contul personal de Twitter o poză în care îşi ridică hainele şi îşi arată sânii, care sunt acoperiţi de inimioare roşii prin care le urează fanilor „Crăciun fericit“.

 „Crăciun fericit, mulţumesc New York pentru că este printre puţine state care se alătură campaniei @freethenipple. Nu este vorba despre prezentarea sânilor, ci despre egalitate“, a completat ea pe Twitter.

Miley Cyrus

 Artista a dorit ca prin acest exemplu să vină în sprijinul unei campanii intitulate „Nipple“, începută printr-un documentar cu acelaşi nume, care contestă legile de cenzură din SUA, prin care violenţa este supusă unei cenzuri limitate spre deosebire de expunerea anumitor părţi ale corpului uman.

Cântăreaţă şi actriţă americană, Miley Cyrus a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana“, în care a interpretat rolul principal.

C.A.