3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 4:22
No menu items!

TOP 10 cele mai vizionate videoclipuri pe YouTube în acest an. VIDEO

spot_img

Videoclipul “Dark Horse”, al lui Katy Perry, a fost cel mai vizionat pe platforma YouTube în 2014

Youtube

Cel mai vizionat clip pe YouTube în 2014 a fost videoclipul “Dark Horse”, al lui Katy Perry, care a adunat de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări.

De la momentul publicării sale, pe 20 februarie, şi până în prezent, melodia “Dark Horse“, interpretată de Katy Perry şi Juicy J, a adunat peste 496 de milioane de vizualizări, conform datelor furnizate de YouTube, informează hollywoodreporter.com.

Pe locul al doilea în topul celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube în acest an se situează “Can’t Remember to Forget You“, o colaborare a cântăreţelor Shakira şi Rihanna, cu peste 359 de milioane de vizualizări.

Pe locul al treilea se află imnul Cupei Mondiale de Fotbal din acest an – “La La La (Brazil 2014)“, interpretat de Shakira şi Carolinhos Brown, cu peste 265 de milioane de vizualizări.

Pe locul al patrulea se situează o altă melodie dedicată Cupei Mondiale – “We Are One (Ole Ola)“, cântecul oficial al FIFA 2014. Totodată, melodia “Bailando Espanol“, o colaborare a cântăreţului Enrique Iglesias cu Descemer Buene şi Gente De Zona, încheie topul cinci al celor mai vizualizate videoclipuri din acest an pe YouTube.

Videoclipul “#SELFIE“, al The Chainsmokers, se află pe locul al șaselea, urmat, pe locul al şaptelea, de “Fancy“, al Iggy Azalea şi Charli XCX, “Let It Go“, din filmul “Frozen” (pe locul al optulea), “Wiggle“, al lui Jason Derulo şi Snoop Dogg (pe locul al nouălea), şi “El Perdedor“, al lui Enrique Iglesias şi Marco Antonio Solis (pe locul al zecelea).

D.M.