12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 12:02

Tinerii părăsesc partidul lui Băsescu. O organizație a PMP trece la PSD

spot_img

La doar două săptămâni de la momentul la care anunțau trecerea conducerii centrale și a majorității membrilor Organizației Tineretului Mișcarea Populară la PSD, liderii TSD au transferat în rândurile lor întreaga organizație a Tineretului Mișcarea Populară Sector 6. 

“După începutul în forță, de Ziua Națională a Tineretului din 2 mai, prin care a fost anunțată trecerea conducerii centrale și a majorității membrilor Organizației Tineretului Mișcarea Populară la PSD, pe 17 mai 2018 a venit rândul Sectorului 6 să susțină evenimentul de primire a noilor membri. Acțiunea, desfășurată la sediul organizației PSD Sector 6, din cartierul Drumul Taberei, a adunat sute de tineri care și-au propus să construiască o echipa mai unită și mai puternic. 

Eduard Paul Simion, președintele TSD Sector 6 a condus ședința de primire a noilor membri și a dat, pe rând, cuvântul invitaților, printre care președintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, președintele TSD, Gabriel Petrea, doamna deputat Beatrice Tudor și fostul președinte al OTPMP, Gabriel Popa.

<<Noi reprezentăm România tinerilor! Bine ați venit în organizația TSD, într-o echipă care stă mereu alături de lideri, nu în spatele lor. În zi sfântă, de Înălțare, nimic nu e întâmplător!>>, a declarat liderul tinerilor din sectorul 6, Eduard Paul Simion.”, se arată într-un comunicat al TSD sector 6.

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, președintele al PSD sector 6, care a reafirmat sprijinul pe care îl acordă zi de zi tinerilor. “Aici veți face o altfel de politică. Înainte de orice proiect politic, noi promovăm relațiile interumane, prietenia dintre membri, dar și prietenia din familie. Îi susțin cu toată puterea și încrederea, pentru a crește frumos împreună și pentru a dezvolta proiecte mai mari decat consideră ei că pot duce inițial. TSD devine cea mai puternică organizație politică de tineret din țară, iar TSD Sector 6 un model pentru toate echipele de tineri uniți.”, a spus Mutu. 

La rândul său, președintele tinerilor social-democrați de la nivel național, Gabriel Petrea a declarat: “În urmă cu un an, primeam în rândurile noastre organizația UNPR. Tineți aproape! Generația 2020 va însemna mult mai mulți tineri în Parlament și în structurile de conducere și poate vom fi de 10 ori mai mulți decât acum.”

Tinerii PMP care au semnat noile adeziuni și-au exprimat susținerea totală a proiectelor PSD: “Prin consens, ne-am dorit sa venim la TSD. La ei ne raportam tot timpul și dacă nu am putut să-i batem în alegeri, am anunțat că PMP se alătură celor care dau șanse tinerilor, adica PSD. Suntem pregătiți să muncim și împreună să dezvoltăm România. Avem un program bun de guvernare, mai ales pe partea de business și suntem convinși că social-democrația poate îmbunătăți nivel de dezvoltare și calitate a vieții în România. Mulțumim pentru primirea foarte bună!” a declarat Gabriel Popa, lideriul tinerilor noi veniți în TSD.

R.D.