10.6 C
București
miercuri, 12 mai 2021 - 5:21

Timpul pierdut trece o singură dată şi viaţa trăită fără rost este bun dusă/ VIDEO

– Cum afectează banul relaţia dintre partenerii de cuplu? 
– Foarte rău şi foarte urât! Doamne!!! Cred că e cel mai mare coşmar, la ora actuală, atunci când ajung doi soţi să-şi împartă cuibul conjugal, casa, agoniseala lor şi munca lor de cinci sau zece ani, cât or fi stat ei împreună, dar cu sadismul acela de a face rău unul celuilalt.

Ştiţi când puteţi cunoaşte sensibilitatea unui bărbat? Când îşi poate lăsa soţia şi copilul pe drumuri, râvnind la doi pereţi.

Ca să pot să demonstrez că sunt bărbat şi nu m-a afectat banul în viaţa de cuplu, fac în felul următor: vii cu mine la notar şi, fără nicio scandalizare, partea mea o trecem copilului meu, pentru că este carnea mea. DAR NU-I SCOŢI DIN CASĂ ŞI ÎI PUI PE DRUMURI! Nu poţi să rupi o casă în două şi să laşi două familii. Hai, că bărbatul se cuibăreşte rapid în patul unei naive care nu are cu cine consuma banii, dar cealaltă, cu copiii rămâne în şosea. Ăsta mi s-a părut cel mai urât lucru, nu l-am putut accepta niciodată! Mi se pare că banul nu numai că dezumanizează, ci şi animalizează.

Putem  vorbi de un suflet sensibil al unei femei sau al unui bărbat atunci când există o armonie între ei şi, mai ales, în cazul în care ambii se implică reciproc, spiritual, intelectual sau material. Când idealurile nu sunt comune şi pe aceeaşi lungime de undă, acolo nu mai putem să vorbim de sensibilitate şi, absolut întodeauna, duce la eşec. Într-un cuplu nu trebuie să aştepţi ani de zile, îţi este suficient o jumătate de an, ca să îţi dai seama că cel de lângă tine nu este în acord cu idealurile tale, că nu are aceleaşi planuri materiale, spirituale sau sufleteşti, în viaţa de cuplu.

Nu ai o scuză în momentul în care ai spus “AM CREZUT CĂ SE VA ÎNDREPTA“! Este doar o amăgire! Timpul pierdut trece o singură dată şi viaţa trăită fără rost este bun dusă. În momentul în care nu am un rost şi nu am făcut lucruri serioase, cu hotărâre, sub imboldul credinţei, al raţiunii sănătoase, al lucrurilor normale şi fireşti, pierzi vremea în iluzii şi nu ai făcut nimic cu viaţa ta! Ascultaţi o întâmplare adevărată!