20.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 19:21

Termoenergetica promite căldură în apartamentele bucureștenilor. Când începe furnizarea

spot_img

Dat fiind temperaturile scăzute din timpul nopții, compania Municipală Termoenergetica Bucureşti începe din noaptea de joi spre vineri (7 spre 8 octombrie) probele la cald pentru furnizarea căldurii. Acțiunea se va face progresiv, anunță Compania, din cauza stării de degradare a sistemului de termoficare.

“Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare, starea de degradare cauzată de lipsa investiţiilor din ultimii 30 de ani. Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, se arată într-un comunicat al Companiei Termoenergetica.

Termoenergetica informează că a început furnizarea căldurii spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat.

Totodată, compania reaminteşte că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

                                                                                                C.Dumitrescu