23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 15:49
No menu items!

Telenovela continuă. Oana Mizil renunță la ordinul de protecție împotriva lui Marian Vanghelie

spot_img

Oana Mizil a renunțat, marți, la ordinul provizoriu de protecție, valabil pe o perioadă de cinci zile, împotriva iubitului ei, Marian Vanghelie, potrivit Antena 3.

Cei doi urmau să fie audiați, în cursul zilei de marți, de către polițiști care îl cercetează pe fostul primar al sectorului 5, pentru violență în familie, după ce la sfârșitul săptămânii trecute ar fi lovit-o pe iubita sa.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Snagov au fost sesizați prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri, Oana Mizil, în vârstă de 45 de ani. Aceasta a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său, Marian Vanghelie.

Polițiștii s-au deplasat apoi la spital și s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Astfel, s-a constatat că Oana Mizil ar fi fost agresată de fostul primar în locuința lor, din Snagov, după o ceartă iscată din cauza geloziei acestuia. De fața ar fi fost și alte persoane, inclusiv copilul celor doi. 

Oana Mizil a ajuns la spital, însă nu a depus plângere pe numele fostului primar, având la dispoziție 60 de zile pentru a face acest lucru.

Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a confirmat pentru Sursa Zilei incidentul și a precizat că polițiștii din Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și, rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate.

Raluca Dan