23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 16:37
No menu items!

Oana Mizil, ordin de protecție împotriva lui Marian Vanghelie. Fostul primar este anchetat pentru violență în familie

spot_img

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, este cercetat de polițiști pentru violență în familie, după ce la sfârșitul săptămânii trecute ar fi lovit-o pe iubita sa, Oana Mizil.

Potrivit unor surse din Poliție, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri, Oana Mizil, în vârstă de 45 de ani. Aceasta a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său, Marian Vanghelie.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească și s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Astfel, s-a constatat că Oana Mizil ar fi fost agresată de fostul primar în locuința lor, din Snagov, după o ceartă iscată din cauza geloziei acestuia. De fața ar fi fost și alte persoane, inclusiv copilul celor doi. 

Oana Mizil a ajuns la spital, însă nu a depus plângere pe numele fostului primar, având la dispoziție 60 de zile pentru a face acest lucru.

Inspectoratul Județean Ilfov a confirmat pentru SursaZilei incidentul și a precizat că polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând  existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate.

                                                                                                            Cora Dumitrescu