15.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 1:59
No menu items!

Taylor Swift se află pe primul loc în topul celor mai generoase vedete din 2013

spot_img

 taylor_swift

Cântăreaţa americană Taylor Swift se află pe primul loc în topul celor mai generoase vedete din 2013, „Top 20 Celebs Gone Good”, datorită donaţiilor făcute în beneficiul unor asociaţii de caritate.

Taylor Swift a ocupat primul loc în acest top pentru al doilea an consecutiv, după ce a donat cu ocazia celei de-a 24-a aniversări a ei suma de 100.000 de dolari orchestrei The Nashville Symphony, au anunţat reprezentanţii fundaţiei DoSomething.org, citaţi de hollywoodreporter.com.

În anul 2013, Taylor Swift a urcat pe scenă alături de prinţul William al Marii Britanii şi de rockerul Jon Bon Jovi şi au cântat împreună varianta acustică a piesei „Livin’ On a Prayer”, la gala de caritate Winter White Gala, organizată la Londra pentru tinerii fără adăpost.

Pe locul al doilea se află grupul One Direction, care şi-a început anul făcând voluntariat în Ghana, alături de fundaţia de caritate britanică Comic Relief.

Pe locul al treilea se află actorul Paul Walker, al cărui deces, produs pe 30 noiembrie, a adus în atenţia lumii întregi eforturile filantropice depuse de către acesta.

În acest top se regăsesc şi alţi artişti, precum cântăreaţa Beyonce, actriţa Sandra Bullock, actriţa Kerry Washington, actriţa Jennifer Lawrence şi prezentatorul de televiziune Ryan Seacrest.

D.M.