14.7 C
București
luni, 20 mai 2024 - 1:53
No menu items!

Tânără drogată, suprinsă în timp se odihnea chiar pe șalupa Poliției Timișoara

spot_img

O tânără a fost surprinsă de polițiști în timp ce se odihnea pe bancheta șalupei Poliției locale Timișoara după ce consumase droguri care au fost găsite asupra ei.

Polițiștii locali care patrulau în zona centrală a Timișoarei au descoperit tânără asupra căreia au fost găsite ulterior substanțe interzise stătea întinsă chiar pe șalupa Poliției Locale Timișoara, ancorată pe Bega în zona Catedralei Mitropolitane.

”Polițiștii locali aflați în această seară, în jurul orei 19.00, în acțiune de patrulare în parcurile de pe malurile Canalului Bega, au observat o tânără care era întinsă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane. Aceasta a fost dusă la sediul instituției în vederea identificării și întocmirii documentației întrucât asupra sa au fost găsite substanțe ce fac parte din categoria celor interzise. Tânăra are 24 de ani, este din județul Arad și este incoerentă. Cazul va fi transmis Biroului de Combatere a Criminalitatii din cadrul IPJ Timis in vederea continuării cercetărilor”, a transmis Politia Locala Timisoara.

D.Constantin